Client: Seaford College
Architect: HNW Architects
Structural Engineer : Campbell Reith
Quantity Surveyor: BAQUS

The Seaford College contract is split into 3 phases, to refurbish the existing sports hall to include new wall cladding, gutter/fascia, replacement internal lining, infill west hall access, create a new hall access to the south elevation and relocate hall external paving to the east access and M&E heating and ventilation to the sports hall.  The second phase of the works involve the refurbishment of staff room/office, stair core & circulation, WC, window and door screen replacement to north elevation and replacement heating system. The final stage is the build of the new multi-purpose hall which is ongoing and as well as sports it can used for assemblies and performances, with removable “bleacher” seating as well as providing gymnasium and changing facilities at ground floor level and gym, dance studio and classrooms at first floor level, all for both college and community use.